Сік яблучно-грушевий неосвітлений Galicia: насолода з кожним ковтком
Galicia яблучно-грушевий неосвітлений сік - це ідеальний вибір для тих, хто цінує натуральний смак та природні вітаміни. Зроблений з добірних українських яблук та груш, цей сік має ніжний, збалансований смак, який сподобається і дорослим, і дітям.
Особливості соку Galicia:
-
Натуральний склад: без додавання цукру, консервантів, барвників та ароматизаторів.
-
Збагачений вітамінами: містить вітаміни A, C, E, B6 та фолієву кислоту, необхідні для підтримки імунітету та загального здоров'я.
-
Неочищений: зберігає всі корисні властивості фруктів, в тому числі клітковину.
-
Має приємний аромат та насичений смак стиглих яблук та груш.
Застосування:
-
Як самостійний напій: насолоджуйтесь соком Galicia вранці, в обід або ввечері. Він добре втамовує спрагу та заряджає енергією.
-
Як інгредієнт для коктейлів та смузі: додайте сік Galicia до улюбленого коктейлю або смузі, щоб отримати смачний та корисний напій.
-
Як основа для фруктових соусів: сік Galicia можна використовувати як основу для приготування соусів до м'яса, птиці або риби.
-
Як доповнення до десертів: полийте морозиво, панкейки або інші десерти соком Galicia для додаткового смаку та соковитості.
Рецепти з соком Galicia:
Фруктовий смузі з ягодами та шпинатом:
- 1 склянка яблучно-грушевого соку Galicia
- 1/2 склянки ягід (заморожених або свіжих)
- 1/2 склянки шпинату
- 1/2 банана
- 1 столова ложка меду (за бажанням)
Змішайте всі інгредієнти в блендері до отримання однорідної маси.
Соус до курки з яблуками та грушами:
- 1 склянка яблучно-грушевого соку Galicia
- 1/2 склянки дрібно нарізаних яблук
- 1/2 склянки дрібно нарізаних груш
- 1/4 склянки подрібненого ріпчастої цибулі
- 2 столові ложки соєвого соусу
- 1 столова ложка меду
- 1/2 чайної ложки меленої кориці
Змішайте всі інгредієнти в каструлі та доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь та тушкуйте 15 хвилин, поки соус не загустіє.
Оладки з яблуками та грушами:
- 1 склянка борошна
- 1/2 склянки вівсяних пластівців
- 1 чайна ложка розпушувача
- 1/4 чайної ложки солі
- 1/2 склянки яблучно-грушевого соку Galicia
- 1/2 склянки молока
- 1 яйце
- 1/2 склянки дрібно нарізаних яблук
- 1/2 склянки дрібно нарізаних груш
Змішайте сухі інгредієнти в мисці. В окремій мисці збийте яйце, молоко та сік Galicia. Додайте рідкі інгредієнти до сухих та перемішайте до отримання однорідної маси. Додайте яблука та груші. Нагрійте олію на сковороді та викладіть ложкою тісто на сковороду. Смажте оладки з обох боків до золотистого кольору.
Зберігання:
Зберігайте сік Galicia в сухому та прохолодному місці, захищеному від попадання прямих сонячних променів. Після відкриття упаковки зберігайте сік у холодильнику не більше 3 днів.
Насолоджуйтесь натуральним смаком та користю яблучно-грушевого соку Galicia!
0
0
+2