Сьомга 210г Norven слабосолена філе-шматок на шкірі вак/упак

Штрих-коди: 4820224231020

Ціни міста

1 із 1531
navigate_before navigate_next

Rozetka

MAUDAU

EVA

FOZZY

NOVUS

ЕКО маркет (zakaz.ua)

Фора

Епіцентр

Епіцентр (онлайн)

VARUS

Сільпо

Метро

Ашан

АТБ

МегаМаркет

MAKEUP

EXIST.UA

F.UA

WINETIME

AURA

Masmart

e-Coffee.com.ua

MIKSON

АГУСИК

iHerb

Lantale

Raptom

Канцелярка

Кофейня

Престиж Плюс

Rumiana

SOLO

SportShop

VINTAGE

ISEI

Аптека24

ArtDrink

PAPAY

Кідіс

Антошка

BROCARD

UltraMarket (zakaz.ua)

Космос (zakaz.ua)

Полиця

Ли́тали

PROSTOR

Наша Стройка

Barbercompany

Книгарня "Є"

Мегакнига

Detmir

Країна казок

Продмаг

Фаунамаркет

zootovary.net.ua

Рово

Хім Опт

Inter Cars

Сільпо ОНЛАЙН

Ашан ОНЛАЙН

Метро ОНЛАЙН

NOVUS (zakaz.ua)

BAYADERA

БОМОНД

YAKABOO

Hotline

МегаМаркет (zakaz.ua)

Аврора

* - дата та місце проведення моніторингу

** - ціна може відрізнятися в залежності від адреси магазину

Країна, де зареєстрований штрих-код

Україна

Склад:
  • Немає інформації про склад

Відгуки про Сьомга 210г Norven слабосолена філе-шматок на шкірі вак/упак

Немає відгуків
Додати відгук про Сьомга 210г Norven слабосолена філе-шматок на шкірі вак/упак
Увійдіть до свого облікового запису, щоб додати відгук.

+4

0

4

Норвезька сьомга Norven: смачний та корисний делікатес

Опис продукту

Філе сьомги слабосолоної Norven — це шматок благородної риби з тонким ароматом та ніжною текстурою. Виловлена з холодних та чистих вод Норвегії, сьомга Norven — ідеальний вибір для приготування смачних та вишуканих страв.

Особливості продукту:

Чому варто обрати сьомгу Norven?

Сьомга Norven — це:

Як зберігати?

Зберігати при температурі 0…+4 °C не більше 45 діб з дати виготовлення (див. маркування). Після розпакування зберігати не більше 48 годин.

Ідеї використання сьомги

Сьомгу Norven можна подавати в різний спосіб, наприклад:

Крім того, з сьомги можна готувати різноманітні страви. Наприклад:

Рецепт пасти з вершковим соусом та сьомгою:

Інгредієнти:

Інструкції:

  1. Відваріть макарони відповідно до інструкції
  2. На сковороді обсмажте подріблену цибулю та роздавлений часник
  3. На сковороді розтопіть шматочок вершкового масла
  4. Влийте вершки і довести до кипіння
  5. Додайте 2-3 подрібнених зубчиків часнику і тушкуйте хвилину
  6. Зніміть сковороду з вогню, додайте рубаний свіжий базилік, сіль та перець
  7. Розділіть макарони по тарілкам, зверху викладіть шматочки сьомги Norven
  8. Полийте вершковим соусом

Смачного!