Слойка з листкового дріжджового тіста зі шпинатом і сиром Рокфор BFI 80г
Штрих-коди: 4820159205745, 4820159205752
Ціни міста
* - дата та місце проведення моніторингу
** - ціна може відрізнятися в залежності від адреси магазину
Країна, де зареєстрований штрих-код
Україна
Склад:
- Борошно пшеничне хлібопекарське в/с
- вода питна
- маргарин для листкового тіста (жири рослинні і олії рафіновані дезодоровані в натуральному та/або стверділому стані)
- шпинат заморожений 9.2%
- сир твердий (молоко коров'яче незбиране, молоко коров'яче знежирене, сіль кухонна харчова, бактеріальна закваска, молокозвертаючі ферментні препарати тваринного походження, кальцій хлористий )
- сир м'який «Рокфор» 3.7% (нормалізоване пастеризоване молоко, сіль кухонна, стабілізатор хлорид кальцію, молокозсідальний ферментний препарат мікробного походження, бактеріальна культура мезофільних та термофільних молочнокислих бактерій, культура блакитної плісняви)
- цукор
- сухарі панірувальні пшеничні
- клейковина пшенична суха
- маргарин столовий
- сіль кухонна
- дріжджі пресовані хлібопекарські
- крупа манна
- часник заморожений
- молоко сухе знежирене
- крохмаль кукурудзяний сухий
- поліпшувач борошна (пшенична клейковина, пшеничне борошно, емульгатор : Е472е, дезактивовані дріжджі, антиоксидант: аскорбінова кислота , технологічні допоміжні засоби: ферменти)
- крохмаль модифікований картопляний Е1442 та кукурудзяний Е1422
- стабілізатор: суміш суха (порошок яєчного білка, порошок яєчного жовтка, стабілізатори: камедь гуарова, камедь ксантанова)
- олія соняшникова рафінована дезодорована
- стабілізаційна система (молочний білок, регулятор кислотності фосфат натрію, емульгатор соєвий лецитин , загущувач ксантанова камедь , рослинна олія пальмова , стандартизовано декстрозою)
- стабілізатор: моно- та дигліцериди жирних кислот Е471
- рідка закваска для тіста
- перець чорний мелений
- антиоксидант: кислота аскорбінова
0
0
0
0